?

Hvordan kan han miste følelsene for meg så fort?

Kvinne 21 . 22 Mars 2021
Spørsmål

Jeg og eks kjæresten min har vært sammen i 1,5år. Jeg har alltid vært veldig forelsket og glad i denne personen. Elsket han og gjør det fortsatt. Kjæresten men fi kk en veldig travel periode hvor han måtte jobbe med noen i klassen hans. Slutten av denne perioden slo han opp og ble sammen med noen han hadde jobbet nærme. Denne personen var min vennene. Jeg hadde mine mistanker men fikk i svar "jeg liker dei vi er bare venner, du skal ikke beskymre deg". Jeg har jo valgt å stole på denne personen. Nå har jeg akseptert at det er slutt. Det er vanskelig å se dem to sammen. Hvordan kan han miste følelsene for meg så fort å få nye for andre bare noen dager etter d ble slutt? når d ble slutt lovte han at det ikke var pga noen andre. Han sa han var små glad i meg hver bare noen dager før han slo opp. Jeg savner han... tenker på ting jeg kanskje kunne gjort bedre for at det ikke skulle blitt slutt. Han savner ikke meg:( det knuser meg å elske en som ikke elsker tilbake. Vi har delt så mye:((

Kvinne (21)
Sosionom svarer
Hei


Så vondt å høre at eksen din gjorde det slutt med deg, og at han i tillegg ble sammen med en venn av deg. Det er vanskelig å akseptere når slike ting skjer.

Når du spør om hvordan han så fort kan miste følelsene for deg så er det ikke et enkelt svar på det. Jeg tror det som kan ha skjedd er at han fikk følelser for den andre personen en stund før han fortalte det til deg. Du sier også at du hadde mistanker om at han hadde "noe på gang". Dette har nok bidratt til at han hatt sin prosess med å tenke på og forberede seg til bruddet fra deg en stund før faktisk han gjorde det slutt. Dermed virker det som om han fort kom over det. Du på din side fikk imidlertid først startet på sorgprosess etter at han gjorde det slutt.

I tillegg har jo han en ny kjæreste å fokusere på, og du sitter igjen alene med alle disse spørsmålene. Det er vondt å ha det sånn - og det er viktig at du tar vare på deg selv nå fremover. 

Jeg legger ved noen artikler jeg tror kan være til hjelp. Ønsker deg alt vel!

Hilsen sosionomen

Jeg synes også du bør lese:
Finner du ikke det du leter etter?